×
Ürünler Sepete Eklendi
Belkin

Belkin BOOST Pro Flex Apple MFI Lisanslı Type-C to Lightning (3m) Fast Şarj Mıknatıslı Örgülü Kablo Siyah

(0)
904,78 TL
Kategoriler : Type-C to Lightning
Marka : Belkin
Stok Kodu : BelkinBoostPro


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Belkin BOOST Pro Flex Apple MFI Lisanslı Type-C to Lightning (3m) Fast Şarj Mıknatıslı Örgülü Kablo Siyah

Lightning konnektörlü Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-C Kablosu (3 metre) kablo BOOST↑CHARGE™ PRO Flex örgü silikon kablolar, şarjınıza dayanıklılık ve esneklik katar. Sıradan kablolara göre 30 kata kadar daha dayanıklı* BOOST↑Charge Pro Flex kablo, yıpranmadan, dolaşmadan uzun ömürlü bir iOS Hızlı Şarj çözümü sunar. Daha fazla kolaylık için manyetik kablo yönetim sistemine sahiptir. 3 m uzunluk seçenekleriyle sunulur. 

Dolaşmayan Tasarım

Çift örgülü naylon dış yüzeye sahip BOOST↑Charge Pro Flex silikon kablolar yıpranmadan, bükülüp kırılmadan uzun ömürlü bir şarj çözümü sunar.

Manyetik Kablo Yönetimi

Her ortamda saklamayı ve kullanımı kolaylaştıran manyetik düğmeye ve yapışkanlı metal plakaya sahip kablo kayışı.

MFi sertifikalı

MFi sertifikasına sahip BOOST↑CHARGE PRO Flex Kablo; iPhone, iPad ve diğer Apple aygıtlarıyla güvenli bir bağlantı sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

30000'den fazla bükülme ve 10000'den fazla bağlantıya dayanması için test edilmiştir. Ultra esnek silikon teknolojisi, dolaşma ve bükülmeye karşı Apple MFi-sertifikalı. Çift örgülü kılıf, mıknatıslı, geleneksel kabloların kılıfından 30 kat daha güçlüdür USB-C PD uyumlu, iPhone 12'nin 25 dakikada %0-50 arasında hızlı şarj edilmesini destekler. Esnek silikon dolaşmayı ve bükülmeyi önler İzolasyon için teflon kaplama, esneklikten ödün vermeden sürtünme emilimini artırır. Örgülü Boost Charge Pro Flex şarj için silikon kablolarımız özellikle sağlam ve esnektir. Geleneksel kablolardan 30 kata kadar daha sağlam, böylece saçaklanmayan veya birbirine karışmayan uzun ömürlü şarj kablolarına güvenebilirsiniz. Pratik manyetik kablo kılavuzu düzenli bir saklama sağlar. Kablonun sıradan bir PVC kablosunun 1.000 bükülmeye kadar dayanabildiğini gösteren dahili testlere dayanmaktadır. Apple MFI Lisanslı, Markaların ürettikleri şarj cihazlarını Apple standartlarına, kalitesine uygun olarak ürettiklerini gösteren ve sadece Apple tarafından verilen belgedir MFI lisansı. Apple yetkilileri firmanın tüm üretimi ve tesisini inceler. Uygun görmesi durumunda MFI lisansını firmaya verir. Bu ürünler Apple ürünleri ile senkron ve orjinal ürün kararlılığında çalışmaktadır.

Belkin Boost Charge Pro Flex örgülü USB-C/Lightning kablosu, 2 m, MFI sertifikalı, 20W, İPhone SE,  14/14 Plus, 13, 12, Pro, Max, mini gibi cihazlar için PD Power Delivery ile hızlı şarj etmek için.

Stok Kodu BelkinBoostPro
Barkod 745883832569
EAN 745883832569
Kategoriler Type-C to Lightning
Markalar Belkin
Etiketler Belkin BOOST Pro Flex Apple MFI Lisanslı Type-C to Lightning (3m) Fast Şarj Mıknatıslı Örgülü Kablo Siyah
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap