×
Ürünler Sepete Eklendi
ScHitec

ScHitec 5in1 Lightning to Ethernet RJ45 2xUsbA Şarj Kulaklık Girişli Dönüştürücü Adaptör

(0)
613,95 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Kategoriler : Lightning Dönüştürücüler
Marka : ScHitec
Stok Kodu : ScHitecLightningEthernetAdaptör


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

ScHitec 5in1 Lightning to Ethernet RJ45 2xUsbA Şarj Kulaklık Girişli Dönüştürücü Adaptör

Ürün Açıklaması

 iPhone RJ45 Ethernet 2 Adet Usb ve Şarj Kulaklık Girişli Adaptör

Ürün Açıklamaları :USB USB GÜCÜ gerek yok. iPhone / iPad Lightning - ethernet adaptörü / dönüştürücü iPad / iPhone Lightning cıvatalarınızı Kablolu Lan Ethernet'e bağlayınRJ45 Port üzerinden internet ağı sağlayın. Bu iPad ve iPhone - ethernet adaptör kablosu harici USB ile çalışır.Function Genişletme İşlevi USB, USB kamera okuyucu adaptörüne harici aydınlatma ile fotoğrafları disk / dijital kameradan iphone / ipad'ınıza kolayca aktarabilirsiniz. PREMIUM KALİTE elect Elektromanyetik paraziti etkili bir şekilde önleyebilen eloksallı alüminyum çerçeve, Dayanıklı plastikten yapılmış,Premium plastik tasarım Apple aksesuarlarını tamamlar. Adaptör, üstün güvenilirlik ve dayanıklılık için tasarlanmıştır.

Tak ve çalıştır: Kolay kurulum, Yazılım gerekmez. Harici güç gerekmez. Yıldırım bağlantı noktasında 10/100 Mbps desteği,gerek herhangi bir yazılım sürücüleri veya USB güç kaynağı, destek internette sörf ve aynı anda şarj.

Şartname: Yüksek Hız: 10Mbps / 100Mbps Sistem Talebi: iOS 10.0 iOS 11.3 Lightning - RJ45 Ethernet LAN Ağ Adaptörü, iPhone / iPad içinKullanılabilir bir iPhone / iPad ve LAN ağına bağlanması, taşınması ve kullanımı kolay bir şekilde her yere gitmek uygundur.Ayrıca USB kamera okuyucusuna ve şarj portuna aydınlatma için bir adaptör ile.Harici USB veya güç kaynağına gerek yok, iPad / iPhone Lightning'i RJ45 bağlantı noktası üzerinden kablolu Lan Ethernet ağına bağlayın. Yine de elektriksiz kullanılabilir.Yaygın Uyumlu:iPhone Modelleri: iPhone 11 / Pro / Max iPhone X / iPhone 8 Plus / 8/7 Plus / 7 / 6s Plus / 6s / 6Plus / 6 / SE / 5s / 5iPad Modelleri: iPad Pro / iPad Air 2 / iPad Air / iPad mini4 / iPad mini3 / iPad mini2

Nasıl kullanılır?: 

1. iPad veya iPhone'unuzdaki Kablosuz'u kapatın.

2. Yönlendiriciye bağlı Ethernet kablonuzu adaptörünüzün Ethernet bağlantı noktasına takın ve yıldırım ucunu iPad veya iPhone'unuza bağlayın

.3. iPad'inizde veya iPhone'unuzda "Ayarlar" a gidin, Ethernet ayarları ekranınızda görünecektir.

4. Bir IP adresi almak için "Ethernet" i tıklayın.

5. Safari'yi açın ve bağlantının çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

NOTLAR:1.s: Neden iPhone / iPad 3in1 adaptörü bağlarken "Bu aksesuar desteklenmiyor" soruyor?C: - Yanlış bağlantı: Lütfen 3'ü 1 arada adaptörü çekin ve tekrar takın.- Telefon kılıfı çok kalın: Lütfen telefon kılıfını çıkarıp tekrar takın.2. yönlendiriciye bağlı Ethernet kablonuzun internete bağlı olduğundan emin olun.3. Bu bağdaştırıcı kendi kendine arama erişimi gerçekleştiremiyor. Yönlendirici cihazınızın DHCP servisi üzerinden IP sağlamasını gerektirir.4. Bu adaptör, iOS10.0'dan daha düşük sistemlere sahip cihazlarla uyumlu değildir. Kullanmadan önce lütfen sisteminizi iOS 10.0 veya üstüne yükseltin.

Stok Kodu ScHitecLightningEthernetAdaptör
Barkod 0731679561676
EAN 0731679561676
Kategoriler Lightning Dönüştürücüler
Markalar ScHitec
Etiketler ScHitec 5in1 Lightning to Ethernet RJ45 2xUsbA Şarj Kulaklık Girişli Dönüştürücü Adaptör
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap