×
Ürünler Sepete Eklendi
ScHitec

ScHitec Pro3 3.5mm Jack Girişli Mikrofonlu Kulaklık Beyaz

(0)
161,28 TL
Kategoriler : Kablolu Kulaklık
Marka : ScHitec
Stok Kodu : Pro3Plug


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

ScHitec Pro3 3.5mm Jack Girişli Mikrofonlu Kulaklık Beyaz 

Konforlu ve Kullanışlı Tasarım

Mükemmel ses kalitesi ile birlikte konforlu yapıyı bir araya getiren kulaklık müzik dinleme anlarınıza harika ses kalitesi ile birlikte eşlik ediyor. Ergonomik tasarımı ile kulağınıza hiç rahatsızlık vermezken gürültü engelleyen tasarımı da seslerin daha rahat algılanmasına neden oluyor.

Harika Ses Kalitesi

Her zaman en iyi şekilde müzik dinleyebilmeniz için mükemmel ses kalitesine sahiptir. Özel tasarlanan hoparlör kalitesi ile birlikte müziklerdeki en ince detayları bile duymanızı sağlar ve böylece müzik keyfinizin çok daha ayrıcalıklı olmasına yardımcı olur.

Daha Rahat Çalışma Sağlar

Ergonomik tasarımı ile birlikte çalışma ya da spor anlarınızda çok daha kolay hareket etmenizi mümkün kılar. Kulağınıza tam oturan tasarımı 45 derecelik açıda durur ve böylece siz istemedikçe kulağınızdan çıkmaz. Bu sayede en zorlu hareketlerde bile sorun yaratmaz.

Güçlü ve Dayanıklı

Uzun süreli kullanım sunması açısından TPE kablosu ile birlikte güçlü ve dayanıklı olan kablo, esnek yapısıyla darbelere ve kopmalara karşı korunaklıdır. Bu sayede kullanım süresi uzadığı gibi en zorlu şartlarda bile kulaklığınızı rahatça kullanabilirsiniz.

Hassas Ses Algılama

Gürültüyü azaltan tasarımı müziklerde en iyi ses kalitesini sağlarken görüşme yaparken de sesinizin karşı tarafa en iyi şekilde gitmesini sağlar. Böylece tüm görüşmeleriniz berrak ses kalitesi ile gerçekleşir ve hiçbir zaman kopukluk yaşanmaz.

Farklı Cihazlarınıza Uygun

Güçlü ve dayanıklı özelliklerini farklı cihazlarınızda elde etmek için jack girişine sahiptir. Böylece cep telefonlarından bilgisayar, tablet ve mp3 oynayıcılara kadar geniş bir yelpazede ürünü kullanabilirsiniz.

Stok Kodu Pro3Plug
Barkod 0731679594933
EAN 0731679594933
Kategoriler Kablolu Kulaklık
Markalar ScHitec
Etiketler ScHitec Pro3 3.5mm Jack Girişli Mikrofonlu Kulaklık Beyaz
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap