×
Ürünler Sepete Eklendi
Tecno

Tecno Square-S2 RGB Renkli Bluethooth Hoparlör Tecno Türkiye Garantili

(0)
549,33 TL
Kategoriler : Bluetooth Hoparlörler
Marka : Tecno
Stok Kodu : TecnoSquare-S2


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Tecno Square-S2 RGB Renkli Bluethooth Hoparlör Tecno Türkiye Garantili

Tecno Taşınabilir Gece Lambası Mikrofonlu Bluetooth Hoparlörler, RGB Masa Lambası, Hoparlör Müzikli Bluetooth Kablosuz Kısılabilir Sıcak Beyaz LED Başucu Lambası, 7 Renk 3 Mod Taşınabilir

4'ü 1 arada Çok Fonksiyonlu: Bluetooth hoparlör + Renk değiştiren led lamba + MP3 çalar + El Serbest Arama, bu kablosuz bluetooth hoparlör yalnızca USB ve TF/mikro SD Kart girişi ve AUX girişi ile MP3 Çalar olarak kullanılamaz, aynı zamanda kullanılabilir Yatak odaları, oturma odaları ve partiler için atmosfer yaratmak amacıyla RGB lamba olarak kullanılır.
Renk Değiştiren Masa Lambası: Bu şarj edilebilir LED masa lambasının 7 rengi (Kırmızı/Sarı/Yeşil/Pembe/Açık Sarı/Açık Mavi/Beyaz) ve 3 modu (nefes ışığı, ritim ışığı ve kısılabilir beyaz ışık) vardır. Üç seviyeli kısılabilir ışık, kitap okumak, dinlenmek ve çocuklar için gece lambası için uygundur. Ritim ışığı müzikle senkronize edilebilir; bu da parti ışıkları için harikadır.
Uzun Ömürlü Pil Ömrü: Mikrofonlu bu bluetooth hoparlörlerin büyük kapasitesi, 2000 saat bekleme süresi veya 11 saat oynatma süresi sürebilen 2200 mAh şarj edilebilir pille donatılmıştır. USB kablosuyla 2 saat içinde basit şarj, bu gece lambasının yatak odası için yeterince verimli olması, tüm gece ailenize eşlik edecek.
Kablosuz Stereo Eşleştirme: İki kablosuz bluetooth hoparlör açıldığında, herhangi bir bluetooth hoparlörün oynat/duraklat düğmesine uzun basın, "Ding dong" komutunu duyduktan sonra telefonunuz aracılığıyla "TECNO-Square-S2"yi bağlayın, iki hoparlör aynı anda kullanılır. Partiler için özel olarak tasarlanmış odanızın her köşesini dolduran basın keyfini çıkarın.
Güçlü Ses Seviyesi ve Sürükleyici Ses: 52 mm süper dinamik sürücülerle benimsenen bu ışıklı bluetooth hoparlörler, neredeyse hiç bozulma olmadan şaşırtıcı derecede yüksek ve dengeli ses sunabilir.
Bluetooth 5.0 Teknolojisi, Hızlı ve Kararlı Bağlantı
52 MM Yüksek Kaliteli dalgıçlar
Destek TF Kartı, Bluetooth
Ultra hafif, her yere gitmek için taşınabilir
33 ft geniş aralık
Eller serbest görüşme için Dahili Mikrofon
iOS, Android telefonlar, Laptop ve Echo serisi gibi geniş uyumluluk…

Stok Kodu TecnoSquare-S2
Barkod 4895180761928
EAN 4895180761928
Kategoriler Bluetooth Hoparlörler
Markalar Tecno
Etiketler Tecno Square-S2 RGB Renkli Bluethooth Hoparlör Tecno Türkiye Garantili
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap